Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kesäjuttuja!


Vielä viikko pitäisi jaksaa rutistaa töissä ja sitten alkaakin meidän perheen kesäloma osa 2! Paljon kesäisiä ja kesään kuuluvia juttuja ollaankin jo ehditty tehdä, mutta eniten innolla lomalta odotetaan reissaamista! Lähdetään nimittäin käymään Saarenmaalla :) Sitä odotellessa fiilistellääs hetki, mitä kaikkea minimuijan kesään onkaan jo kuulunut tässä vaiheessa!


Kesäkuun alussa Kaarinassa järjestettiin vuosittainen Saaristo Open. Vaikka käveltiinkin rannassa katsellen ja musiikkia kuunnellen, voisi melkein todeta, että Hilman ekat festarit vaikkei sisällä alueella käytykään :D Ostettiin myös kesäreissuja varten matkarattaat, jotka ovat myös joggerit ja Lotta onkin niiden kanssa käynyt juoksemassa.Juhannuksena olin töissä, mutta käytiin aattona rannassa pikaisesti heittämässä talviturkit! :D Ja siis kyykkyyn ja ylöshän LASKETAAN eiks je? Lotta ja Hilma viettivät juhannuspäivän mökillä. Lotan vaari oli tehnyt Hilmalle ihan ikioman pienen vihdan, jolla minimuija sai sitten saunoa.
Todella paljon ollaan ulkoiltu ja usein sään salliessa kannetaan lelut terassille tai pihalle. Kuten ylemmästä kuvasta näkee, on ulkoilu myös välillä raskasta. Mutta toisaalta myös hauskaa ja jännittävää! (Katso kuva alla :D)Meidän pienenpieni vauva ei myöskään enää ole mikään pienenpieni hampaaton vauva! Nimittäin perjantaina hänelle oli ilmestynyt alas keskelle yksi hammas! Voi hyvänen aika, nyt niitä alkaa sitten tulla! 


Edellisviikonloppuna Turussa järjestettiin myös kaikenlaisia tapahtumia, kuten Paavo Nurmi Maratonia sekä Keskiajan Markkinoita. Käytiin niitä katselemassa ja jokirannassa pyörimässä muutama tunti ja sekin, oli Hilmalle hyvin kovin rankkaa. <3


Tällä viikolla käytiin vielä Hilmalle ensimmäistä ja meille kaikille samalla viimeistä kertaa mökillä. Tämä mökki on nimittäin nyt laitettu myyntiin ja toivottavasti pian siitä pääsee nauttimaan seuraavat päijänteen valloittajat. Hilma oli ihan mestarimuija ja jaksoi hienosti auto- ja lossimatkan mökille ja takaisin. Samalla tämä reissu oli siis hyvää treeniä viikon päästä koittavaa Saarenmaa -reissua ajatellen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti