Sivut

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Viikkopäivitys!


Viime viikolla saatiin vieraiksi parina päivänä Lotan ystäviä Helsingistä. Myös Lotan vanhemmat tulivat takaisin Suomeen kesälomareissultaan ja oltiinkin heillä syömässä viikonloppuna. Meidän pieni mansikka on alkanut tuottaa satoa ja ne on ihan yllättävän makeita ja hyviä! :)Tänään Lotta on suvun raskaanaolevien naisten hemmottelupäivässä. Lotan täti päätti järjestää miehensä kanssa kaikille kolmelle serkukselle tuollaisen iltapäivän ja mukaan piti ottaa vain puuvillasukat. Innolla odotan kuulevani mitä kaikkea hemmotteluun oikein kuului :D 

Eilen paljastui muuten toinen itkukohtauksen aiheuttava lastenkappale. Puff on lohikäärme! Aloin laulaa sitä Hepulle: "Puff on looohiiikäärme, niin iloinen. Nyt haalenneet ja vaalenneet ov..." kunnes Lotta huutaa "Joo ei voi tätä, ei tätä, toinen biisi!" silmät ihan kyynelissä. Lauloin sitten Peppi Pitkätossua ja Pingviinitanssia.. :D


Maanantaina vaihtui jo 18. raskausviikko eli tänään ollaan 17+2 raskaana. Ihan hurjan vauhdilla on viimeinen kuukausi ja tämä alkukesä mennyt! Nyt Heppu on appelsiinin kokoinen ja mahtuu siis kämmenelle. Hänen korvat ovat oikealla paikallaan ja makunystyrät alkavat toimia niin, että Heppu alkaa hahmottaa eri makuja. Paino ei ole Lotalla vieläkään noussut (itseasiassa vähän laskenut viime viikosta), mutta muuten hän voi todella hyvin. Masukumpu kasvaa ja pyöristyy ja Lotta on viimeisen viikon aikana alkanut tuntea hyvin selkeästi Hepun liikkeitä. Joka päivä klo 14, kun Lotta on pitää taukoa, Heppu myllertää masussa pienet iltapäiväjumpat. Muina aikoina hän on vielä suhteellisen aloillaan :)

Pari päivää olisi vielä töitä edessä ja sitten viikonloppuna lähdetäänkin käymään Tallinnassa juomanhakureissulla! Ah, niin ihanaa päästä hetkeksi käymään jossain muualla ja päästä hotelliin. Parasta reissussa on mun mielestä aina se, että saa käydä ulkona syömässä ja maistella kaikkea uutta, mitä ei välttämättä muuten tulisi edes itse kokkailtua. Ja ennenkaikkea Lotta tietysti odottaa sitä niin kovin rakastamaansa hotelliaamupalaa. :)

3 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea teille tulevasta pikkusesta, näin jälkijunassa! :) Monesti pitänyt onnitella, vaan aina se on sit jäänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan, että teilläkin pian tärppää! :)

   Poista
  2. Toivottavasti, olis jo niin tervetullu positiivinenkin testitulos ja raskaus! :)

   Poista