Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikon takaisia synttärifiiliksiä!

Viikko on hurahtanut niin nopeesti, että pakko päivittää nopeesti blogi ajantasalle! Viime sunnuntaina siis juhlittiin myös mun synttäreitä, jotka oikeesti oli vasta maanantaina. Aamupalaksi tehtiin tietysti vohveleita, kuten tapaamme kuuluu, mutta lautasten määrästä huomasin herättyäni, että seuraamme on liittymässä muitakin!Lotu oli järjestänyt mun parhaimpia ystäviä puolisoineen nauttimaan meidän kanssa vohvelisunnuntaista ja aamupäivä hurahtikin nopeasti hauskassa seurassa syöden sekä lautapeliä pelaten.

Iltapäivällä lähdettiin kevätauringon kunniaksi retkelle hääpaikan hoodeille.Pakattiin kerrankin eväät mukaan ja oltiin ihan fiiliksissä sämpylöidemme ja kaakaoidemme kanssa, kunnes..


..Mököä alko ketuttaa, ettei hänelle ollut läheskään yhtä hyvät eväät (oltiin kuitenkin varauduttu mänttitikulla, johon hän hädin tuskin koski) ja hän teki kaikkensa osoittaakseen harmituksensa. Muistettiin pian, miksei meillä ole koskaan retkellä eväitä mukana. Ainakaan, jos mukana on myös koira. :D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti