Sivut

torstai 12. helmikuuta 2015

Kevättä ilmassa!

Pari päivää on saanut nauttia ihanan keväisistä säistä ja ahhh auringonpaisteesta piiiiitkään aikaan! Eilen käytiin meidän hääjuhlapaikalla vähän laskeskelemassa pöytiä pöytäkarttaa varten sekä tekemässä lisäsuunnitelmia tilan koristelun yms. suhteen. 


Meidän hääthän vietetään Liedon Vanhalinnan Puimalassa, joka on ikäänkuin lato metsänreunassa peltojen keskellä. Hyvin meidän näköinen tila, johon kaikki reilut 90 juhlavierasta mahtuu hyvin. Tilan toisessa päässä on katettu tanssilava, jonka toiseen päätyyn tulee bändi. Varsinainen hääseremonia, ennen juhlia, pidetään ylläolevan kuvan etulaidassa portaiden yläpäässä. Siinä on tuollaiset samanlaiset tolpat vastakkain (vain toinen kuvassa) ja se tullaan koristelemaan ikään kuin juhlakaareksi, jonka alla sitten lupaudumme toisellemme loppuelämiemme ajaksi :) 


Lenkilläkin sai nauttia vielä auringosta ja välillä piti ottaa oikein hanskat pois, kun tuli niin kuuma. Auringon lämmön voi jo todella tuntea poskilla, tule jo kesä tule!<3


Mulla on ollut alkuviikosta todella tyhmä olo enkä ota selvää onko flunssa iskemässä vai ei. Kurkku on kipeä, välillä paleltaa, mutta lima tuntuu hengailevan vain tuolla nielun yläosassa. Todella ällöttävä ja epämielyttävä tunne. Nuhaa odotellessa! Sen lisäksi, että flunssa tuntuu soutavan ja huopaavan, mulla on järkyt PMS-oireet käynnissä. Lottaraukka sai oikein oivan annoksen osakseen eilen, kun kiukuttelin koko aamupäivän vuoroin typerästä olosta ja vuoroin ihan vain kiukuttelun ilosta. Nää on näitä naiseuden ihania puolia, kun saa aina kerran kuussa kokea murrosiän uudestaan ja uudestaan.. Tajusin kuitenkin hyvittää tilanteen ostamalla lepyttelykukkia! :D Toimi!2 kommenttia:

  1. Hei, haastoin sinut ilahduta blogikaveria haasteella, tarkemmat tiedot löydät blogistani. Toivoisin saavani osoite tietosi s.postiini 12tassua@gmail.com jotta voin lähettää sinulle pienen yllätyksen :)

    VastaaPoista
  2. Oi olipas piristävä yllätys, kiitos! :) Laitoin sinulle sähköpostia.

    VastaaPoista