Sivut

maanantai 9. helmikuuta 2015

Hääaskartelua osa 4: lyhtyjä lasipurkeista!

Iltapäivällä askartelujoukko vaihtui vielä yhteen Lotan kaasoon sekä mun kaasoon, joiden kanssa askarreltiin lasipurkeista lyhtyjä. Puu ja keltainen valo tulee olemaan kaksi pääteemaa meidän häissä ja siksi sävymaailma ja materiaalit noudattavat kaikessa askartelussa samaa linjaa. 
Meidän mielestä kaikista askarteluista tuli tosi onnistuneita, juuri meidän näköisiä ja melkeinpä hienompia kuin osattiin ees ajatella! :D Keskiviikkona käydään hääpaikalla ottamassa vähän mittoja ja laskemassa pöytiä, jotta pystytään hahmottelemaan pöytäkarttoja ja istumajärjestyksiä, liinoja ja pöytäkoristeita. 

Mainitsemisen arvoinen juttu tästä päivästä, Toivo kävi aamulla rokotuksilla ja hän oli superreipas!<3 Syksyllä 2013 Toivolla oli kahdessa hampaassa hammaskaulansyöpymää, joka on siis vaihtelevalla tahdilla etenevä tila. Toivolta poistettiin kyseiset hampaat syöpymän etenemisen estämiseksi/hidastamiseksi ja tänään saatiin lääkäriltä kuulla, että Toivolla on oikein siistit ja hyväkuntoiset hampaat sekä ikenet. Jee, ei siis näillä näkymin tarvitse lisää hampaita poistella hetkeen eikä hammaskiveäkään ollut kertynyt :) 

4 kommenttia:

 1. Lasipurkeista tuli kyllä todella hienot :) Juhlavat.

  VastaaPoista
 2. Hei tosi kivoja askarteluja ja ideoita teillä! :) Noi pyykkipojat ja nää lasipurkit etenkin. Meillä hääpäivä lähenee, vaan juhlia ei meillä sen kummemmin juhlita jo pienen asuntommekin takia. Me ei kumpikaan oikeen olla juhlijatyyppiä, mutta täytyy myöntää että kun näitä muiden hääjuhla suunnitelmia kattoo, tulee itselleki pienen pieni haave juhlista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Voihan sitä järjestää sellaiset ihan pienet juhlat vaan perheen ja lähimpien ystävien kesken ;)

   Poista