Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Syksyinen sunnuntai!

Enhän mä heti seuraavana päivänä mitään postausta ehtinyt näpyttää tuosta viime sunnuntaisesta syysretkestä. Tässä se siis nyt tulee, viikon myöhässä. Tähän viikkoon onkin mahtunut aikalailla kaikenlaista ja nyt aivan takki tyhjä. Tiistaina kävin koululla Espoossa opinnäytetyöni tiimoilta. Keskiviikkona alotin uuden työn, torstaina äitini polvi leikattiin ja vielä eilisiltana olin työkeikalla gaalassa. Oon ollut nyt tovin tässä niin, ettei oo ollut kuin yksi asia hoidettavana eli joko työt tai sitten koulu. Nyt kuitenkin kun kaikki puskee taas samaan aikaan ja on niin paljon kaikkea uutta kokoajan, väsyttää se ihan erilailla. Mutta se ei ole ollenkaan huono juttu, koska tykkään mun uudesta työstä tosi paljon! :)

Meidän omenapuun omenat on nyt kypsyneet ja yritetään survoa niitä joka paikkaan. On tehty sosetta, mehua, piirakkaa, kuivatettu ja viime sunnuntaina Lotu päätti pyöräyttää omenaleipää!Vähän maitoa, kananmunaa, tummaa ruokosokeria ja vaniljasokeria..

.. gluteenitonta jauhoseosta, kanelia ja leivinjauhetta..

.. ja niitä omenoita!

Tattadaa! Yllättävän herkullinen omenaleipä olkaa hyvät! Tosta leivästä tuli todella maukasta ja hämmentävän makuista, koska pieni makeus toi mieleen kahvikakun eikä leivän, mutta välipalana maapähkinävoin kanssa tää leipä oli parhaimmillaan!
Sunnuntaina käytiin siis kiertämässä Haunisten tekoallas. Ympärysmitaltaan noin kolmen kilometrin allasta kiertää hyvät ulkoilureitit ja polut. 


Fiilisteltiin Mökön kanssa vähän syksyn tuulia ja viimeisiä auringonrippeitä. Mökö ei myöskään syystä tai toisesta jaksanut ihan keskittyä kaikkiin mun käskyihin kuten (istu, tänne, odota) niin käytiin myös kalliolla pientä kriisipalaveria.. :D


Tänään ollaan menossa yhdeksi meijän kaveripariskunnan luo sunnuntaibrunssille. Me viedään yllätysyllätys omenapiirakkaa (:D) ja leipää/croissantteja. Muutoin suunnitelmissa on aika iisi sunnuntaipäivä lukuunottamatta illan sauvakävelylenkkiä. Aamuisen kinasteltun tuloksena huomaa, että on molemmilla työviikko takana ja yhteinen kiireetön hengailu siis paikallaan.

Mistä on teidän syksyinen sunnuntai tehty?

2 kommenttia:

  1. Meijän sunnuntai oli tehty teistä! Ja aurajoen rannasta ja cafe artista. Ihania kuvia! T.saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin ihana sunnuntain aloitus se! Nam, oli kyllä muuten niin hyvä brunssi :)

      Poista