Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Meidän uusi koti!

Nyt on suurin stressi takana päin ja arki muutenkin pikku hiljaa tasaantunut. Ollaan asetuttu Turkuun, saatu kodista kodin näköinen, mä olen löytänyt työpaikan ja saanut juuri kasaan 30-sivuisen opinnäytetyösuunnitelman, joka mun piti tehdä vajaassa kahdessa viikossa. Pahoittelut siis, että blogissa on ollut viimeisen kuukauden aika hiljaista, mutta siihen tulee muutos N Y T ! :)

Kuten edellistenkin muuttojen kohdalla, myös tässä muutossa olen antanut Lotalle vapaat kädet sisutuksen suhteen. Multa kun ei löydy tippaakaan silmää eikä oikein edes kiinnostusta tekstiilejä, materiaaleja, pintoja yms. asioita kohtaan, niin meillä on toiminut todella hyvin jako, jossa Lotta suunnittelee ja miettii ja sitten vain hyväksyttää suunnitelmansa mulla. Aina en tosin ihan ymmärrä, miksi joku asia pitää olla esillä ja mikä sen funktio on. Varsinkin, kun vastaukseksi tulee "Koska se on ihana!", ymmärrän vielä vähemmän. Esimerkiksi nämä tyhjät hajuvesiputelit. Niitä on kylpyhuoneessa rivissä noin 7 kappaletta ja ainoastaan yhdessä niistä on vielä hajuvettä. Mutta ilmeisesti ne on oltava juuri noin tuomassa "ihania yksityiskohtia"..

Niin sanotusti uusina juttuina tähän kotiin, ovat tulleet erinäköiset DIY-projektit. Puulavathan on muutenkin aikamoinen trendi tällä hetkellä sisutuksessa ja tämä näkyy myös meidän asunnossa. Niistä on tehty muun muassa pari hyllyä valokuville, sekä isompi hylly keittiöön keittokirjoille. Lotta on myös hullaantunut räsymattoihin ja tällä hetkellä meillä ei muita mattoja kotona olekaan kuin räsymattoja. Ne on tietysti jaoteltu huoneiden värimaailmojen mukaan, jolloin keittiössä matot ovat sävyltään liiloja, makuuhuoneessa sinisiä ja olohuoneessa vihreitä.


Ehkä kivoin yksityiskohta kodissamme on mun mielestä Lotan vaarin tekemät puiset tikkaat. Lotta on somistanut tikkaat viherkasveilla, Happy Lightseilla sekä vanhoilla puisilla kapoilla. Muuton yhteydessä meiltä väheni yksi huone ja entinen navy-henkinen työ/vierashuone muutti makuuhuoneeseemme. 
Nyt, kun kaikki alkaa olla paikoillaan ja itsekin pikku hiljaa on tottunut ajatukseen, että täällä sitä nyt asutaan eikä paluuta Espooseen enää ole, tuleekin ajankohtaiseksi miettiä tupareita! Sellaiset ehdottomasti lähitulevaisuudessa järjestetään, kun vain lyödään lukkoon sopiva viikonloppu. Yhteisen vapaapäivän kunniaksi suunnataan tänään syysvalokuvausretkelle Mökön ja Lotun kanssa sekä piipahdetaan kynttiläostoksille Ikeaan. Tästä varmasti postausta kuvien kera tulossa ehkä jo huomenissa! :)

Mukavaa syksyistä sunnuntaita!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti