Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Dorotea - Sœrkil 4.-5.7.

No HUH HUH! Nyt on kuulkaas kilometrejä takana tältä päivältä reilut 700! Päätettiinkin lähteä jo heti aamusta ennen kasia ajamaan, jotta päästäisiin mahdollisimman lähelle Bognesin lautan lähtöpaikkaa. Ja onnistuttiinhan me siinä! Tästä Sœrkelin Fjordcampingiltä on vaan 17km Bognesiin, josta lautalla huomenna matkaamme Lofooteille! :) Huomiselle jääkin enää vain parisensataa kilometriä ja sitten on tiedossa 3 yötä rentoutumista Andenesissa, Lofoottien hellässä huomassa!

Eläinbongaus-lista kasvoi tänään lampailla, joita märehti tien vieressä muutama kilometri ennen yöpymispaikkaa! Aurinko paistaa, öisin ei tule pimeä ja Ansu on jo aika hyvä serpentiiniteillä ja tunneleissa! :D

Tässä hieman niitä kuvia matkan varrelta, jotka jäivät eilen laittamatta kehnon wi-fin vuoksi. Nämä kuvat siis Ruotsin puolelta!


Finnlinesin laivamatka alkakoon!
Kannella olikin vähän kylmä!


6h laivamatkan jälkeen tylsistyttiin ja melkeen kuoltiin nälkään.


Matkasuunnitelma ja kartta! Nämä kaksi yhdistettynä navigaattoriin on pettämätön yhdistelmä! Ei olla eksytty vielä kertaakaan! :)


Ruotsalaiset hepatkin on niin ystävällisiä, että oikeen poseeraavat, kun pysähtyy ottaa niistä kuvaa!


Hedesundan leirintäalue!


Ekokahvila Sundsvallin vanhassa kaupungissa. Suositellaan! Syötiin tosi hyvät lounassalaatit, joihin sisältyi itse leivottu leipä, vesi ja kahvi/tee. Ja tämä kaikki LUOMUNA! :)


Tässä on näkymä, johon päästiin jo hyvin tottumaan Ruotsin puolella. Mitä merkillisimpiä tiejärjestelyjä ja korjauksia, rekkaa ja autoa ja kuormuria pitkin poikin tietä ja itse seisot sitten vaan siinä punasissa valoissa, että jaaha. Paras oli, kun yhdellä tietyömaa pätkällä valoista tuli hakemaan auto, jolla oli katolla iso kyltti "Följ mig" ja sen perässä piti sitten puikkelehtia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti