Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Thursdate!

Sainpas opparihommat sen verran kasaan, että ehdin yhden pikapostauksen näpyttämään! Meillä oli Lotun kanssa torstaina Thursdatet eli torstaideitti :) Siihen kuului lounas työpäivän jälkeen Kauppahallin La Victoria meksikolaisessa street food ravintolassa. Itse otin kaksi erilaista tacoa, possu sekä kanatäytteellä sekä yhden quesadillan. Taco-letut ovat itse tehtyjä ja gluteenittomia, todella herkullisia!
Lotta otti kasvistacoja kolme kappaletta, mutta ilman korianteria ja limeä. Myyjä oli hilppasen kujalla eikä osannut laskea, mutta rennossa fiiliksessä se ei haitannut :) Onneksi Lotulta nuo plus ja miinus laskut sujuu ilman laskimia! Jatkossa olisi ehkä kiva, jos asiakkaita ohjestettaisi hieman enemmän, että henkilökunnasta löytyisi sellaista, hm, palvelualttiutta! Paljon pelasti se, että sekä kokki että tarjoilija/myyjä hymyilivät, mutta ei heiltä palvelu ihan ongelmitta sujunut. Lotan piti muun muassa palauttaa annos, koska ensimmäinen versio ei ollut sovitusti ilman korianteria ja limeä. Ruoka oli kuitenkin todella hyvää ja iloisuus molemmin puolin antoi tällä kertaa mokat anteeksi!

Lounastreffien jälkeen katottiin leffa Gravity, jota ei olla vielä tähän mennessä nähty. Huh täytyy sanoa! Todella koukuttavalla tavalla ahdistava elokuva, jonka ehdottomasti suosittelen katsomaan. Sandra Bullock ei turhaan roolistaan saanut Oscaria! 

Opparin arvioiva seminaari ja deadline lähestyy uhkaavasti, mutta olen onnistunut raivaamaan tämän viikonlopun vapaaksi kalenterista. Tänään lähdetään äitini kanssa nimittäin jo perinteeksi muodostuneelle äiti-tytär risteilylle! Sen kunniaksi heitin päähän vielä kerran punaisen värin ja saksin itselleni otsatukan, että kelpaa sitten seurassa näyttäytyä :D 
PS. Oon rakastunut Birdyyn! MITEN en ole ollut tietoinen tän naisen näin upeasta tuotannosta?

Viettäkää ihana, rentouttava viikonloppu!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti