Sivut

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kesän 2013 parhaita paloja!

Niin on nyt vaan taas käynyt, että kesä on väistynyt alkavan syksyn tieltä ja kohta puolin Ansu saakin alkaa virittelemään jouluvaloja ja lauleskelemaan Lotan iloksi joululauluja! 

Tässä postauksessa siis muistellaan joitain kuluneen kesän parhaista hetkistä :)


Koska kerran kesässä matot KUULUU pestä, suuntasimme eräs helteinen päivä heinäkuussa matonpesupaikalle kymmenkunta mattoa kyydissä ja puhdasta tuli!


Kesä ilman kesämökkeilyä, ei ole kesä lainkaan. Siispä Haukkasalossa tottakai piti pyörähtää ja Päijänteessä pulahtaa. Tänä kesänä tämän teki myös Mökö, joka onneton säikähti venettä ja tippui laiturilta.. No tulipahan ainakin selväksi, että osaa se uida! Reppana<3


Ansu laski ekaa kertaa verkot yksin, Lotan iskän soudellessa hiljaa.


Seuraavana päivänä verkoista löytyi 6 siikaa, 2 ahventa sekä 2 haukea!


Ei muuta kun saalis peraten ja fileiksi! Ja tästä hommastahan ei olisi tullut mitään ilman kalakoira Mökötöön korvaamatonta auttamista.


Ansuhan ei marjasta, koska hirvikärpäset liimautuu hiuksiin, hyttyset syövät, punkit tarttuu ja miljoona muutakin mönkiäistä metsästä ilmestyy samaan aikaan liian lähelle. Lotta tosin keräsi litran verran mustikoita!


Kalaonnea ei uistinkalastukseen enää riittänyt tuottoisan verkkosaaliin jälkeen.




Tall Ships Races oli tänä vuonna myös Helsingissä ja pistäydyimme sitäkin pällistelemässä! Me ja muutama tuhatta muuta. 


Laivojen lähtöpäivänä käveltiin kiertelyn jälkeen Eiran rantaan eväiden kanssa katsomaan lähtevien purjeiden paraatia.


Elokuun alussa vietettiin vanhempien kesäretkipäivää!


Suunnattiin Nuuksioon 4km luontopolulle ja oltiin Lotan kanssa suunniteltu yhtä jos toista hauskaakin hauskempaa aktiviteettia ja kilpailua vanhemmillemme. Ensimmäinen kisa oli mustikanpoiminta ja kerätty saldo toimitettiin tietysti Ansun ja Lotan pakastimeen :D




Evästauolla syötiin persikka-rahkapiirakkaa ja juotiin kuumaa vettä, jonka jokainen sai maustaa luonnosta löytämillään lehdillä/marjoilla!


Lotan vanhemmat veistelemässä ja rakentamassa kaarnalaivoja ja ritsoja kilpailun yhdessä osiossa!


Tuomarina oli tietysti tarkkaakin tarkkasilmäisempi pikku herra Mökötöö!




Grande finale käytiin rannasta käsin ampuen ritsalla toisen joukkueen kaarnalaivoja upoksiin. Tässä Ansun äidin tyylinäyte!


Voittajina selvittiin ja löydettiin takaisin autoille! Retkipäivä jatkui vielä takaisin Ansun ja Lotan luokse, jossa syötiin illallista ja illalla suunnattiin vielä Hayride Haltiala country bileisiin!


Tähän kesään mahtui paljon ihania muistoja ja kokemuksia, mutta valitettavasti myös surullisia uutisia. Ensimmäinen roadtrip ulkomaille, mökkeilyä, uimista, kalastamista, festareita, keikkoja, hautajaiset, retkiä, grillaamista ja ennenkaikkea 5-vuotispäivä. Niistä kaikista rikkaampina olemme valmiit kohtaamaan taas arjen ja tulevan syksyn ja tietysti päivittämään blogia hieman ahkerampaa tahtia. 

I'm sticking with you, 'cos I'm made out of glue<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti