Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2017

Tammikuu taaperon silmin!


Taas on vuosi vierähtänyt - ja lujaa! Ihan hullua, miten Facebook muistuttelee vuoden takaisista päivityksistä samoille päivämäärille ja samaan aikaan tuntuu, että tuohan oli viime kuussa tai ainakin 2 vuotta sitten. Mitä sitä turhaan tahtia siis tässäkään kohtaa hidastamaan, sillä ainakaan meidän Hilma ei niin tee!

Tammikuu on ollut meidän perheessä täynnä menoa ja meininkiä. Muutaman viikon sai nauttia jopa lumesta ja pulkkamäestä! Mäen vain tulee olla tarpeeksi jyrkkä tai pitkä, jotta se Hilmaa jaksaa viihdyttää. Lällärimäet eivät ole tätä hurjapäätä varten. 


Laivaristeilyjä mahtui tammikuuhun kaksi. Tosin erikseen. Ensin olin äitini kanssa kahdestaan perinteisellä äiti-tytär risteilyllä ja seuraavalla viikolla Lotta lähti Hilman, siskonsa ja tämän pojan kanssa testaamaan uutta Viking Linen Gracea. 


Tammikuun puolessa välissä käytiin Helsingissä viikonloppureissulla tapaamassa ystäviä ja yöpymässä vähän hotellissa. Ja tietysti asianmukaisissa vermeissä, kuten mätsäävissä legginsseissä..



Kirjasto on yksi Hilman lempipaikoista. Siellä käydäänkin vähintään kuukausittain, mutta useamminkin voisi. On liikuttavaa, miten tuo ikiliikkuja-vauhtimenijä malttaa istahtaa hetkeksi aloilleen lukemaan kirjaa. 


Hilma kävi viime viikolla ekaa kertaa elokuvissa! Käytiin vauvakinossa katsomassa La La Land ja Hilma jaksoi upeasti koko yli 2h kestäneen näytöksen! Ei hän tietenkään paikoillaan istunut tuota aikaa, mutta onneksi salin etuosaan oltiin tuotu kaikenlaisia leluja, liukumäki ja keinuja, joilla taaperot pääsivät remuamaan. Lotalta meni hiukan ohi leffan alku ja multa vastaavasti loppu, mutta kokonaisuutena leffa vaikutti kyllä hyvältä. Ehdottomasti aiotaan katsoa uudelleen, ehkä kuitenkin ilman Hilmaa :)


Tammikuun hitti on ehdottomasti äijän askartelema jakkara Hilmalle! Facebookissa nähtiin kuva, kun joku oli askarrellut ikea-jakkaran jatkeeksi kehikon, jotta lapsi voi seistä tuolin päällä ilman, että putoamisvaaraa. Hilma onkin jo osallistunut vaikka mihin kotitöihin omalta jakkaraltaan käsin. Lempipuuhaa on tiskaaminen ja erilaisten raaka-aineiden laittaminen kulhoon.


1 kommentti: