Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2016

Hilman pinkit nimiäiset!

Nyt on vihdoin saatu kaikki juhlallisuudet hoidettua ja Hilman kahdet nimiäiset järjestettyä. Meillä olisi tullut aivan liian isot kinkerit yhdellä kerralla järjestettäväksi, joten päätimme pitää nimiäiset kahdessa osassa. Ystävänpäivänä Lotan suvulle ja eilen mun suvulle. 


Teema Hilman nimiäisissä oli yksinkertainen: vaaleanpunaista. Lotta ei kelpuuttanut tarjolle mitään värikoodista poikkeavaa ja suolaiset purtavatkin oli mietittävä sen mukaan. Onneksi on olemassa lohta! Ja kinkkua! Ne saivat luvan mennä vaaleanpunaisesta, huh huh :D Lisäksi tarjolla oli valkosuklaa-vaahtiksia, suklaarakeita, mansikkatomusokerikuorrutettuja dominoja sekä mansikka-sitruunajuustokakkua.Hilma oli kyllä tosi upeasti molempien sunnuntaipäivien ajan. Varsinkin, kun meidän tähän kuluneeseen pariin viikkoon on sisältynyt aika tavalla haasteita. Näistä tulossa oma päivityksensä piakkoin, kun saamme lisää selvyyttä :) Molemmissa tilaisuuksissa Hilman kummit hoitivat niin sanotun virallisen osuuden, jonka minä muutamalla sanalla alustin. Oli puheita, runonlausuntaa ja musiikkiesitystä sekä tietysti se ehkä kaikkein tärkein, hänen nimi. Ja Hilmahan hänestä todellakin tuli!


Lahjoja Hilma sai ihan valtavan kasan! Ja muutaman ehkä vähän överilahjan myös! :D Lotan sisko (Hilman toinen kummitäti) oli itse tehnyt Hilmalle lattiamaton. Päivittäin pikkuneiti siinä jumppaileekin ja tukee jo hienosti omaa päätään.


Niinhän sitä sanotaan, että ennemmin överit kun vajarit ja mun vanhemmat eli mummi ja pappa ovat omaksuneet tämän erinomaisesti. Äitini on aikoinaan pyöräillyt SM-tasolla ja edelleen tuo urheilumuoto yhdistää vanhempiani. Pyöräilyä seurataan aktiivisesti, sitä harrastetaan ja seuran touhuissa pyöritään mukana. Sen pidemmittä puheitta..


Tottakai Hilma sai ensimmäisen pyöränsä! :DDD Eikä muuten mitä tahansa pyörää, vaan ihan Specialized -fillarin. Pinkkinä tietysti. 


Muuten pikkumuru sai paljon kirjoja, vaatteita, rahaa, leluja ja astioita. Ja muorilta ja äijältä (Lotan vanhemmat) on tulossa Tripp Trapp syöttötuoli sitten, kun sen aika koittaa :) Jotenkin ei malttaisi odottaa, että Hilma pääsisi jo leikkimään näillä kaikilla ihanilla leluilla ja päästäisiin yhdessä lukemaan kirjoja. Samaan aikaan kuitenkin kauhistuttaa jo valmiiksi, miten nopeasti aika kuluu ja miten huimaa vauhtia hän kasvaa. 


Kohta se jo mennä taapertaa tämä perässään. Meidän pieni vauva<3

1 kommentti: