Sivut

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria-haaste!

Voi ei voi ei, huomattiin juuri, että tasan 2 kuukautta sitten ollaan valmiiksi tehty luonnos tästä postauksesta ja unohdettu sen jälkeen koko asia. No parempi myöhään, kun ei milloinkaan ja tässä tämä tulee! :)

Saatiin tuolloin helmikuun alussa Liilapöllöltä blogistaan  tämä Ilahduta bloggaajakaveria -haaste. Haasteen säännöt on kerrottuna tarkemmin kuvan alapuolella, mutta summa summarum haastettava saa itse päättää kenet tai ketkä hän haluaa haastaa ja miten.

Me saatiin Liilapöllöltä ihanaa postia oikein vanhan kunnon perinteisen kirjepostin kautta ja se kyllä ilahdutti ja piristi! Siitä suuri kiitos! Itse ollaan nyt jääty niin pahasti jälkeen tässä haasteessa, että haastamme pikimmiten Olga Temosen Olgan kotona -blogin sekä takaisin Liilapöllön Langalla -blogin. JA pahoittelut jo valmiiksi, että meidän ilahdutukset tulevat vain kommenttien välityksellä, jotta saamme tämän nyt heti hoidettua eikä jää taas moneksi kuukaudeksi lojumaan.. :D
Haasteen säännöt menevät näin:
  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (saat itse  päättää määrän). Jos haluat, niin ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää blogitekstissä!
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti