Sivut

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hääaskartelua osa 8: vieraskirja!

Vaikka meillä meni pääsiäinen suurilta osin, kuten varmasti monella muullakin (syöden, syöden ja syöden) ehdittiin myös kyhätä kasaan vieraskirja häihin! :) Meistä on kiva ajatus, että häiden vieraskirja on sellainen, josta oikeasti jää joku pysyvä muisto näkyville. Perinteinen kirja kun harvemmin tulee mihinkään kunnolla esille, päädyttiin "kirjaan", jonka voi nostaa seinälle.

Ostettiin torista joku aika sitten muutamia ikkunanpokia häärekvisiitaksi ja tämä lasiton kolmen ikkunan poka sopi erinomaisesti meidän vieraskirjaksi. Eurokankaasta ostettiin paksua puuvillakangasta muistuttavaa sekoitekangasta ruutujen täytteeksi.


Ideahan tässä "kirjassa" on, että siihen saavat kaikki kirjoittaa mitä tahansa rakkauteen, meihin tai yhteisiin muistoihimme liittyvää. Jotta kankaalle olisi mahdollisimman helppo kirjoittaa ilman, että kynä menee kankaasta läpi tai kangas irtoaa kehyksistään, nidottiin kankaan vahvikkeeksi voimapahvia.Tadaa! Tällainen siitä tuli! Vaakatasossa tosin sitten käyttöön otettaessa :)


Viikonloppuna oltiin myös perättäisinä päivinä vanhempiemme luona syömässä kaikkia ihania herkkuruokia! Ja pääsiäismunia tottakai oli niin paljon, kun vain jaksoi syödä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti