Sivut

lauantai 12. marraskuuta 2016

Kurkistus uuteen kotiin!


Huh! Vihdoin ollaan takaisin nimittäin remontti, muutto ja tavaroiden paikoilleen järjestely on ohi! FINITO! Ollaan vihdoinkin asetuttu aloillemme uuteen ihan ensimmäiseen omaan kotiimme ja kyllä on sisustussuunnittelija-Lotta taas ollut ihan elementissään.

Remontoimme asunnostamme siis kaikki pinnat, sekä keittiön. Apua saatiin molempien isiltä ja sukulaisilta, eikä tässä pisteessä varmasti oltaisikaan ilman tuota kaikkea korvaamatonta apua. ISO KIITOS siis kaikille mukana olleille, niin hengessä kuin fyysisestikin!<3 Tässä tulee muutama kurkistus uuteen kotiimme selityksien kera!


Olohuone sai remontissa uuden laminaattilattian. Asunnossa oli ennestään maailman ohuin ja huonossa kunnossa oleva parketti, joten oli selvää että laitamme kaikkialle saman laminaatin, sillä muissa huoneissa oli muovimatot. Pintaremonttia kummoisempaa ei tarvinnut olohuoneessa tehdä. Tiivistin lattiaraot, maalasin katon ja seinät ja takapihan päätyseinä sai oranssin tehostevärin. 


Eteinen oli työmääränsä vuoksi yksi isoimpia projekteja. Siinä nimittäin oli alkuperäinen eteisen kaapisto (siis suoraan 70-luvulta), joka vei tolkuttoman määrän tilaa ja varjosti koko eteisaulan. Päätimme heti, että se kaapisto saa lähteä ja halutaan eteisestä avarampi, koska tilaa siinä on. Kun kaapiston purki pois, paljastui kuitenkin, ettei sen kohdalta oltu tehty lainkaan kattoa, seinää taikka lattiaa. Lattiassa on eteisessä alkuperäinen laatta ja se oltiin päätetty säilyttää. Ratkaistiin ongelma laittamalla kaapin jättämälle reiälle ihan erikokoista ja väristä laattaa, jolla saatiin mukavasti rajattua myös pukeutumistila seinustalle. Tätä ei valitettavasti tästä kuvasta näe.


Hilman huone oli toinen ensimmäisenä valmistuneista huoneista. Sielläkään ei muuta tarvinnut tehdä, kuin tiivistää, maalata, laittaa laminaatti, listoittaa ja tapetoida. Ja fiksata pari pistorasiaa. Juu, ei todella tarvinnut "muuta tehdä, kuin.." Kylläpä aika kultaa muistot TODELLA nopeasti! :D 


Ajateltiin tehdä jossain kohdassa sellainen postaus, jossa laitamme ennen- ja jälkeen-kuvia vierekkäin kodistamme. Saimme kiinteistövälittäjältä nimittäin asunnon myyntikuvat, joten on tosi kiva nähdä itsekin miten paljon se on oikeasti muuttunut! 

Tämän postauksen tärkein viesti oli kuitenkin, että olemme taas täällä! Ja blogimme on herännyt jälleen syyskaamoksestaan. Hurjasti on asiaa ja Hilma on oppinut jo taas vaikka ja mitä.. Kuten kävelemään! Mutta näistä kaikista lisää tulossa! Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia: