Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Seikkailuja maalla ja merellä!

Mulla oli viime viikolla kolme vapaapäivää putkeen ja niiden kunniaksi lähdettiin Hilman ekalle ruotsinlaivalle! Tarkoituksella otettiin 23h risteily keskelle viikkoa, jottei laiva olisi täynnä ja kännääviä ihmisiä olisi mahdollisimman vähän. Ajoituksemme ei olisi voinut olla parempi! Laivalla oli nimittäin kourallinen, lähinnä eläkeläisiä ja mihinkään ei tarvinnut jonottaa. Deluxe-hytti oli myös ihan nappivalinta, koska vaipanvaihtopisteineen ja vaunuineen pieneen hyttiin ahtautuminen olisi ollut lähes mahdotonta.Lasten leikkipaikalla käytiin muutamaan otteeseen eikä sielläkään ollut ruuhkia, joten pikku neiti sai rauhassa tutkia ja leikkiä. 


Pallomeri oli Hilmasta jännä! Hän ei ollut ihan varma oliko kahlatessa palloista kuuluva ääni pelottava vai ei, mutta kun rauhassa istuttiin paikallaan ja tutkittiin palloja, oli neiti mielissään.


Kaiken kaikkiaan meidän merimatka oli erittäin onnistunut! Käytiin ravintoloissa, kaupoissa ja vietettiin yhteistä aikaa. Ja tietysti kerättiin mummeleitten ja papparaisten ihailevia katseita, tai siis Hilma keräsi.. :D 


Torstaina Kupittaan seikkailupuistossa järjestettiin Seikkispäivä. Paikalla oli vaikka ja mitä ohjelmaa kasvomaalauksesta bändiin ja piirrustuskilpailuun. Me oltiin ajateltu tulla kuuntelemaan lastenmusiikkiorkesteria, mutta matkalla tapahtumaan Hilma päätti vääntää pienet yllärit. Eikun vessaa etsimään ja siinähän meillä kivasti jonottaessa ja lopulta vaippaa vaihtaessa vierähti lähes puoli tuntia. Kun lopulta päästiin lavan lähelle, veti orkesteri jo viimeistä kappalettaan :D


Hienoon kevätpäivään kuuluu tietysti syöminen ulkona, joten me mammat haettiin jäätelöt ja Hilmakin sai oman eväänsä puistossa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti