Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2015

SuomiLOVE ja aamupalaLOVE!

Meillä on takana niin ihana ja rentouttava viikonloppu ettei tosikaan! Perjantaina alkoi vihdoin kauan odotettu viikonloppuvapaa. Käytiin sen kunniaksi ystävälläni Parturi-Kampaamo Ihana Päivä:ssä laitattaa kuontaloita vähän fressimmäksi. 


Lauantaiaamuna startattiin punainen Nissanimme kohti Lahtea ja SuomiLOVEn päätöskonserttia. Hotellihuonetta varatessa myyntipalvelun henkilö onnistui myymään meille superior-huoneen tavallisen sijaan ja kyllä kelpasi!


Huone oli tavallista isompi ja sisälsi muun muassa kahvikoneen, ilmaisia virvokkeita sekä kylpytakin ja tossut.


Koska päästiin perille vasta kahden aikaan ja Sibeliustalolla tuli olla jo 17:30, ei ehditty muuta kuin pulahtaa kylvyssä, laittamaan itsemme valmiiksi ja käymään syömässä hotellin Trattoria ravintolassa. Respa oikein suositteli kyseistä ravintolaa ja sali olikin lähes täynnä asiakkaita. Siksi olikin hämmentävää, että palvelu oli hidasta ja keskitasoista, ruoka tylsää ja raskasta (ei yhtään vihanneksia annoksessa) sekä aivan överisti hinnoiteltua ja leipä lähes syömäkelvottoman suolaista.


Ravintolan ruokapöytä oli kuitenkin hieno! :D


Ruuat närpittyämme lähdimme kipittämään kohti Lahden Sibeliustaloa. Lunta oli tupruttanut koko päivän eikä nähty mitään ympärillemme. Laitoin puhelimen navigaattorin päälle ja Lottaa nolotti joka kerta kun kaivoin puhelimen taskusta näyttämään suuntaa :D Löydettiin kuitenkin perille ja liputkin odottivat nimellämme aulassa.


Kun päästiin istahtamaan paikoillemme saliin koin järkytyksen hetkiä, kun yhtäkkiä musiikin seasta alkoi kuulua mun ääni kertomassa miksi olin valinnut juuri kyseisen kappaleen Lotun ylläriin. Paniikissa hätistelin Lottaa, että eiks se kuullu mun ääntä, se tuli jostain, miks mun ääni tuli tuolta kajareista, apuaaa eikai meitä näytetä täällä :D Heti kuitenkin konsertin alkumetreillä selvisi syy ja loppuajan pystyin ottamaan rennosti :D




Konsertin jälkeen kipitettiin takaisin hotellille kaupan kautta, syötiin jogurtit iltapalaksi ja mentiin reissaamisesta väsyneinä nukkumaan. Aamulla Lotta halusi mennä aamupalalle heti kun se aukesi (7:30), jotta sitten ehtisi vielä käydä kylvyssä ennen lähtöä. Ja myös siksi, että Lotta on aamupalafriikki eikä malttanut odottaa yhtään kauempaa :D


Hotelliaamiainen on aina sellainen juttu, ainakin meillä, jota odottaa innolla. Kun valinnan varaa on pilvin pimein ja saa aloittaa päivänsä juuri niin rauhassa kuin haluaa. Oltiin siis yötä Lahden Solo Sokos Hotel Seurahuoneella ja nautittiin paras hotelliaamiainen ikinä tähän mennessä. Pöydät notkui tuoreita hedelemiä, paikallisia tuotteita, hedemillä maustettuja vesiä, tuoreita (vielä lämpimiä!!) leipiä ja kahvit tarjoiltiin pöytiin. Eikä mikä tahansa kahvi, vaan täydellisen makuinen tumma paahto kahvi.



Tähän kun vielä yhdistettiin Lotan pyhä sunnuntaihesari, leijui tuo tyttönen taivaissa :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti