Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Maha täynnä viikonloppua!

Meidän viikonloppu meni hyvin pitkälti syöden. Perjantaina oli tarkoitus nähdä ystäväpariskuntaa teatterin ja lasillisten äärellä, mutta mä olin kipeä ja se suunitelma meni sitten mönkään. Tosi harmi, koska ollaan odotettu kyseistä tapaamista tosi kauan. Syytän 13. päivä perjantaita, koska mulla oli koko viikon sellanen olo et kohta tulen kipeeksi ja kohta on nenä tukossa, mut sit just perjantaina kun oli kivaa ohjelmaa tiedossa, päätti nostaa lämpöä ja kauheen olon. Lepäämällä se meni onneksi ohi ja päästiin lauantaina katsomaan Seiliä Logomoon, johon meillä oli jo liput ostettu. 


Lauantai-iltana tein meille alkuruuaksi Insalata Capreseä, jonka maustoin balsamicolla, oliiviöljyllä, mustapippurilla ja suolalla. Todella helppoa ja nopeeta ja myös maistuvaa! 


Pääruokana (pahoittelut epäesteettisestä kuvasta; en jaksanut asetella ja roiskasin vaan soossit päälle :D) oli porsaan ulkofilettä, timjamiperunoita sekä kermaista konjakkikastiketta.



Jälkkäriksi syötiin Lotun toiveesta suklaafondueta pitkästä aikaa! Nam, se on kyllä täydellinen jälkiruoka! Me tehdään aina tuo fondue niin, että sulatetaan Fazerin sinistä kattilassa ja sekoitetaan siihen joukkoon Flora Vanilla vaniljakastiketta n. 1dl. Mausta tulee perfecto ja koostumuksesta sellainen, että pysyy tarpeeksi juoksevana ilman lämpötuikkua astian alla.



Sunnuntaiaamuna vietettiin taas perinteistä vohvelisunnuntaita, kuten joka sunnuntai :) Se on kyllä paras perinne!



Ja sit vähän söpöiltiinki. 

Ihanaa viikkoa!<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti