Sivut

lauantai 9. elokuuta 2014

Suuria uutisia!

Heinäkuun alussa oltiin retkellä Oittaalla Mökön ja hoitokoira Lulun kanssa. Pysähdyttiin pienen lammen ääreen kallioille syömään eväitä, kun yhtäkkiä Lotan kengälle lennähti pieni sinikirjava perhonen. Tuo perhonen vain kökötti siinä kengällä useamman tovin, eikä lähtenyt lentoon, vaikka Lotu otti siitä kännykällä kuvan alle 10 sentin päästä. Musta se oli vain poikkeuksellisen rohkea yksilö, joka luuli Lotan lilaa lenkkaria kukaksi, mutta Lotta oli iho lähes kananlihalla aivan fiiliksissä siitä, miten tämä nyt oli jokin merkki jostain. Mistä, ei harmainta haisua, mutta vakavasti hän uskoi, että joku syy tuolle perhosen ilmestymiselle oli.

Me ollaan jo jonkin aikaa haaveiltu, että sitten, kun on aika perustaa perhe ja hankkia oma asunto, tekisimme sen Turussa. Ollaan molemmat sieltä suunnalta kotoisin ja edelleenkin perheemme, sukulaiset sekä lähimmät ystävät asuvat siellä. 
Ainahan asiat eivät mene suunnitellusti ja muutama viikko sitten Lotalle tuli todella hyvä työtarjous Turusta. Samaan aikaan, kun olin ihan mielettömän onnellinen hänen puolestaan, iski kuitenkin hirveä paniikki: "mut eihän me vielä voida muuttaa, mulla on vielä koulu kesken, me ollaan just saatu tää asunto kivaksi, mistä me löydettäisiin vähintään yhtä ihana asunto, millä ihmeellä mä siellä elän, ei mulla ole Turussa työpaikkaa odottamassa, ollaanko me oikeesti valmiita vielä jättämään pk-seutu.." Todellisuudessahan mulla puuttuu opinnoistani enää opinnäytetyö, jonka kirjoitan tänä syksynä ja valmistun joulukuun lopussa. Tämän hetkinen työpaikkani ei tarjoa minulle tarpeeksi haastetta saatika tunteja, joten sen vaihdos oli agendallani tälle syksylle joka tapauksessa. Ja vuokra-asunnot Turussa ovat melkein jopa puolet edullisempia, kuin missä nyt asumme, joten omaan asuntoon rahan säästäminen veisi puolet vähemmän aikaa, mihin olimme alunperin varautuneet. Joten..
 TÄÄLTÄ TULLAAN TURKU!!!!!!

Asuntoasia meitä molempia vähän stressasi viimeiset pari viikkoa, koska juuri nyt, kun koulut ovat alkamassa, asunto tilanne on kaikkialla todella heikko. Eilen kuitenkin varmistui, että löytämämme asunto (joka hipoo lähes täydellistä ja onkin sitä tällaiseksi parin vuoden väliasunnoksi) on meidän lokakuun alusta alkaen! Ja mikä parasta, saamme avaimet kouraan jo viimeistään syyskuun viimeisenä perjantaina, joten muuttoon ja vanhan asunnon siivoamiseen on hyvin aikaa. 

VAPISE TURKU - TÄÄLTÄ ME TAAS TULLAAN!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti