Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Rantaloma lähellä

Toukokuun lopulla meidän perhe suuntasi kesän ainoalle ulkomaanreissulle naapuriimme Viroon. Hilman ensimmäinen ulkomaanmatka oli myös Viroon, tuolloin käytiin Saarenmaalla ja nyt oli Heimon vuoro päästä ensimmäiselle seikkailulleen Suomen rajojen ulkopuolelle. Kohteemme oli Pärnu ja se saa meidän perheeltä 10/10!


Lähdettiin laivalla Helsingistä niin, että perillä Pärnussa olimme kahdeksan maissa illalla. Meillä oli kolme kokonaista päivää Pärnussa ja neljäntenä lähdimme ajamaan Tallinnaan heti aamupalan syötyämme. Kolme päivää sai kyllä kulumaan valtavalla vauhdilla ja ihan kaikkeen ei jäänytkään aikaa. Suosittelen siis varsinkin ensimmäistä kertaa Pärnussa vierailevia varaamaan kohteessa ainakin se 4 ellei jopa 5 päivää. 


Majoituttiin kylpylähotellissa ja uimassa käytiinkin melkein joka päivä.Toinen lähes päivittäinen vierailukohde oli ranta! Siellä lapset olisivat viihtyneet vaikka aamusta iltaan.Pari tosi hyvää ravintolaa/kahvilaa löydettiin, joista löytyi myös lapsille (tai no lähinnä siis Hilmalle, Heimolle oli vielä omat eväät mukana :) maistuvia ruokia! Yhtenä iltana käytiin pizzalla Steffanissa ja todella herkullinen päivällinen syötiin myös Supelsaksadissa! Näille siis ainakin vahva suositus! :)  Pärnussa riitti myös leikkipuistoja eikä kaikkia millään ehditty koluta läpi. Yksi mainitsemisen arvoinen vierailu oli myös Mini Zoossa, jossa Hilma pääsi silittämään Lotan pitelemää viljakäärmettä ja oli tapahtuneesta hyvinkin innoissaan ja ylpeä! Tänne kannattaa muistaa varata käteistä, sillä korttimaksupäätettä ei talosta löydy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti