Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ei ollu kaikki muumit laaksossa!

Eilen aivan iiiiiihanan kevätpäivän kunniaksi lähdettiin Naantalin Muumimaailmaan nostalgiselle eväsretkelle ja kyllä, ilman Mököä! :D Auton mittari näytti +11°C ja eikä pilven pilveä taivaalla!Jätettiin auto samalle tutulle parkkipaikalle, jonne pysäköin auton aina noiden 3 kesän aikana, jotka Muumimaailmassa vietin ja käsikädessä asteltiin tuttua reittiä tuolle saarelle, jolla oli aikamoinen vaikutus meidän kummankin elämään. 


Koska tulin suoraan töistä, päätettiin pysähtyä heti alkajaisiksi evästauolle. Termarista kahvia, gluteenittomia suklaakeksejä sekä Lotan kasaan kyhäämät evässämpylät. Nam!Rannassa oli vielä muutaman metrin alueella jääsohjoa, joka ikäänkuin visersi aina kun pienet aallot lipuivat sen alla. Oli muutenkin jännä seurata, kuinka aurinko paahteellaan sulatti jäätä pikkuhiljaa ja sieltä täältä kuului pieniä napsahduksia ja paukahduksia. Kevät rinnassa uhkuen pysähdyttiin kotimatkalla Plantageniin hakemaan sisälle vähän tulppaaneja ja ulos kukkapenkkiin narsisseja. Tarkoituksella otettiin sellaisia yksilöitä, joissa ei kukkia vielä näkynyt, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. Ehkä viikon päästä tuo penkki on jo tulvillaan keltaista. :)
Katottiin eilen myös ruotsalainen elokuva vuodelta 2011 nimeltä Kyss Mig. Mikäli romanttiset draamat todentuntuisesti kuvatusta naisrakkaudesta kiinnostaa, suosittelen elokuvaa ehdottomasti! Kerrankin leffa tämän teeman ympärillä, joka oikeasti olisi mahdollista. Ei liikaa kuluneita stereotypioita! 

Tänään käytiin pitkästä aikaa yhdessä juoksemassa ja kevätfiilistä irtosi myös mukavasti tähän päivään jo heti aamusta. Huomenna, näillä näkymin viimeisen +10°C kevätpäivän ja vapaapäivän kunniaksi, aion keväthuoltaa meidän fillarit. Lottakin voi sitten virallisesti vaihtaa talvityömatkapyöränsä kevätpyörään ja mä taas voin aloittaa pyöräilyn bussilla matkustamisen sijaan.

Ihanaa alkanutta kevättä teille!<3

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta blogistanne. Ootte suloinen pari! Tätä lukiessa tulee aina itsekin hyvälle mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että blogimme piristää :) Juurikin hyvää fiilistä pyrimme ja yritämme lukijoille välittää :)

      Poista