Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä 2013 on täällä!


Tästä vapaa viikonlopusta ollaan saatu nauttia oikein kunnolla! Ilma on ollut mitä mahtavin ja vaikka ajatuksena oli vain rötköttää ja rentoutua, on se ollut lähes mahdotonta! On ollut juuri sopivassa suhteessa aktiviteettia ja rentoutumista, täydellinen kesäinen viikonloppu!<3


Lauantaina haettiin Plantagenista pari auringonkukan tainta, sillä Toivo oli syönyt Lotan itse kasvattamat (:DDD). Jospa nämä herra jättäisi rauhaan!


 Lauantaina leikkasimme myös nurmikon, nypittiin kasvimaalta rikkaruohot ja käännettiin yksi kukkapenkki vielä ympäri odottamaan viimeisiä istutuksia. Siihen laitetaan varmaan tuijia ja jotain muita monivuotisia kasveja! Huhkimisen jälkeen huilattiin hetki terassilla nauttien iltapäivä auringosta!<3
Perjantaina Lotasta tuli ihan virallisesti sitten Fysioterapeutti! Onneksi olkoon Lotta!<3 Lahjaksi Lotta sai tietysti valmistujaiskimpun sekä pusun Ansulta. Eikä muuten minkä tahansa pusun, vaan nimittäin sellaisen, joka tulee ihoon ja pysyy siinä ;)


Ansun Rakas sinusta on tullut pullukka-kuuri alkaa olla loppusuoralla, nimittäin 6 päivän päästä juhlitaan Lotan valmistujaisia Kaarinassa. Alla olevassa kuvassa on hieman faktoja menneiden seitsemän viikon tapahtumista! :)
 Sunnuntaina oli ihanan hellepäivän kunniaksi treffipäivä! Tällä kertaa suuntasimme lentokentälle. Ensin ice coffee caramel macchiato Starbucksista mukaan ja sitten kalliolle nousevia koneita katsomaan!


Mmmmm, oli muuten hyvää! :P Ja mmmmm, on muuten hyvän näkönen pimu! ;)
Sinne niitä lenteli, hyvää matkaa vaan kaikki! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti