Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Super productive Sunday!


Ollaan oltu tänään ihan liekeissä! Aamuhan starttasi sillä, että kun Ansu kömpi ylös sängystä kello 8, Lotta oli jo leiponut tuoreita sämpylöitä ja puristanut appelsiineista mehua ja valmis aamupalapöytä oli katettu! Oi nam!

Aamupalan laskeuduttua oli vuorossa lenkki: 5km juoksu (Ansun uusi ennätys!!!), mäkijuoksu, leuanveto ja vatsat. Lenkin jälkeen välipalaa napaan ja Plantageniin! Tänä sunnuntaina laitoimme nimittäin parvekkeen ja pihan kuntoon! 


Parveke sai paljaaseen päätyynsä kirpparilta 5 eurolla löytyneen bambukaihtimen, sekä pienen keltaisen Petunian alun. Plantagenista mukaan lähti myös pariinkin ruukkuun Pelargonioita sekä ihana keltainen Tähtisilmä. 


Oltiin liian pihejä ostamaan 20euron parvekelaatikon pidikkeitä (ne oli ainoat mitä löydettiin), joten Lotta vannoi taas kaiken korjaavan rautalangan nimeen ja väsäsi tällaisen! :D Siihen kylvettiin jäävuori- sekä lehtisalaattia.Parveke sai myös uuden pienen pöydän, sekä maton, mutta tuolit ovat vielä tulossa. Kuvausta varten parveke piti lavastaa keittiön tuoleilla, mutta helatorstaina saamme oikeat keltaiseksi maalatut tuolit partsille. 


Pihan puolella vallitseekin sitten eri väri maailma, kuin talon toisella puolen. Sisustusarkkitehti Lotta nimittäin tyylikkäästi säväytti takapihan turkoosilla ja sinisen sävyillä ja nyt sitä voivat sitten naapurit kateellisena ihastella. Uutena tiensä pihallemme löysi muun muassa tämä aurinkokennovalaisin!Mutta tuleehan uusimman huipputeknologian rinnalla olla myös hieman perinteisempiäkin valaisu menetelmiä. Tässä niistä pari.


Tattadaa tervetuloa grillamaan ja viettämään ihania kesäiltoja meidän pihalle!


Ja ehkä hienoimpana saavutuksena kaikista (ainakin Ansun itsensä mielestä tietysti) tämä kasvimaa! Vielä muutama tunti sitten se oli ties minkä sammallajin, voikukan ja heinikon peitossa, mutta nyt - on tämä pieni penkka käännetty mullin mallin ja punajuuret, porkkanat ja salaattisipulit saavat alkaa tuottaa runsasta satoaan! :)


2 kommenttia:

  1. Eikö Mökö kaiva kasvimaata ylös? Meillä asuu niin monta hortonomia että mietin juuri mihin yrtit tänä vuonna istuttaisin...sipulit kyllä on jo maassa ja perunat heti kun kelit lämpenee...Voi miten teillä on kaunista ja mun värejä vihreää ja keltaista!

    VastaaPoista
  2. Fiksu poika <3 Nää maalaiset kaivoi jo sipulimaan ja kukkapenkin ylös :D

    VastaaPoista